dissabte, 10 de març del 2012

Escenaris de venjança

La ciutat de Rio de Janeiro, popularment anomenada Rio, està situada al sud-est de Brasil. És coneguda també amb el nom de Cidade Maravilhosa (Ciutat Meravellosa). Lloc turístic per excel·lència, conté importants icones culturals i paisatgístiques: el Pa de Sucre, l’estàtua del Crist Redemptor (que és una de les set meravelles del món), les platges de Copacabana i Ipanema, el Parc Nacional de Tijuca...
La seua població és de quasi sis milions i mig de persones, la qual cosa la converteix en la tercera ciutat més poblada de Sud-Amèrica. Es tracta d’una població de races  i religions molt variades.
Té un clima és tropical atlàntic, amb estius càlids i hiverns suaus.
A pesar d’estar entre les 30 ciutats més riques del món, l’índex de pobresa i ignorància és molt elevat en determinats barris. Les faveles són grans assentaments irregulars de persones que no disposen dels serveis mínims essencials, com puguen ser l’aigua corrent, l’albellonat o l’energia elèctrica.
Les festes més important de Rio són les Carnestoltes, quan la gent surt als carrers a desfilar i ballar samba amb unes robes espectaculars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada